Slumpad post: Sänkt kostnader
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vad gör mitt barn på nätet?

| 2020-02-11, 21:33

Har följt Maria länge i sociala medier, och köpt hennes böcker (Mitt barn på nätet, Värsta bästa nätet – fick Joel i present, Handbok för nätföräldrar) och hört att hennes föreläsningar ska vara väldigt bra. Så dök det upp i flödet och jag pingade Sanna. Vi sa kanske och sen glömde vi bort. Igår pingade Sanna mig och frågade om jag vill med. Ja! Hon fixade biljetter och ikväll var det dags.

Två timmar på ett trångt litet fick i stan. Fick lite panik på att det skulle bli jobbigt. Swish! Två timmar gick GALET FORT. Maria trollband verkligen publiken med sitt matnyttiga snack. Galet imponerad. Hade lätt kunna lyssna en timme till.

Presentationen finns på hennes hemsida men det är bra att höra det hon säger. Det hon berättar. Saker att fundera över.

  • Är jag den vuxne jag vill vara?
  • Som jag kan vara?
  • Skulle barnen berätta för mig?

Barn gör som vi gör, MEN vi delar inte barndom med dem. Jag fick internet när jag var 22 år medans de är digitala urinvånare.

Det allra viktigaste är att PRATA. Att berätta för dem vad som kan hända, att visa dem att det ALLTID kan berätta, allt.

Får du chansen att lyssna på Maria så ta den!Kommentera