Slumpad post: Solresa och hemkomst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte tänkt på

| 2020-09-03, 19:45

Senaste veckan har det varit flera tillfällen där jag insett att jag gått runt och rört mig utan att jag tänkt på fötterna.

Den insikten.

Dels att jag tydligen gått och tänkt på mina fötter hela tiden och dels att de är bättre nu! Underbart!

Har även märkt att jag vågat “skutta” över en stock eller liknande i skogen, att jag faktiskt kan “springa” nedför en trappa, och ha lite mer skuttande steg. Här ser jag en koppling till höften som jag känner har slappnat av och inte är så “ilsken” längre.

Tänker att jag borde ha tyckt att det har varit pesten. Och det har nog funnits såna tillfällen (kan minnas 2-3 stycken) men ändå. Tänk att jag blivit så bra på att se det som är bra?!Kommentera