Slumpad post: Badrummet nu och då
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Quinn, Julia: En annorlunda allians

| 2020-12-12, 18:33

Första delen om familjen Bridgerton och jag har haft den på min lista ett tag. Tänkte att den garanterat inte har några läskigheter utan klassisk romance (hade rätt). Kunde inte lägga ifrån mig boken. Började en kväll och nästa kväll hade jag läst ut den och den är inte direkt superkort.

Fullkomligt älskar dialogen i boken. Kompakt och rapp. Tar mig som läsare framåt i full fart. Humor!

1800-tal så det finns en del saker som jag ogillar såklart men det är mer fokus på tankar och klokheter än utseende och kläder. Och fokus på jämställdhet på något sätt ändå.

Ser fram emot att läsa fler böcker i serien! Inser att en netflixxerie är på g i mellandagarna dessutom! Smärtar mig att jag valt att läsa dessa som e-böcker då jag älskar att böckerna är i så fina färger!

Hitta ditt exemplar.Kommentera