Slumpad post: Nackont
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frukost ute

| 2021-03-20, 10:13

Idag fick jag till ännu en stubbsittning. Strax under nollan och lite mulet men skön känsla ute. Så typ kvart i 8 stack jag och Raffe ut på morgonrunda. Jag packade fårskinn och frukost åt oss båda. Han anade oråd och satte sig och darrade. Stackarn som fått för sig att ovanliga saker är jobbiga.

Fördelen med tidig helg är att det inte är så många andra ute, så från gräsmattan och nästan en timme framåt kunde han gå lös bredvid mig. Jag såg två harar som Raffe missade. Han håller sig alltid nära mig om han går lös för han vill ha koll på mig. I koppel drar han gärna så långt han kan. Intressant!

Kastade lite boll och sen när jag satte mig på fårskinnet vid ån för stubbsittning och frukost sniffade han smulor som jag kastade.

Underbart att strosa runt sådär på morgonen. Blev 1,5 timme och drygt 3000 steg. Skön början på helgen!Kommentera