Slumpad post: Röd tomat!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Yllner, Nadja: Hon kallades hemmasittare

| 2021-03-28, 11:12

…om skolan, tårarna och kampen i hallen.

En bok som behöver läsas av alla som jobbar i eller nära skolan.

Uppskattar att Nadja både har grävt (uppdrag granskning har satt sina spår såklart) och delar med sig väldigt frikostigt av sina egna erfarenheter. Det blir en väldigt bra mix. Bra att förstå hur det var för dem, den resa de genomförde, men oxå hur det ser ut på det större planet. Hur lite vi faktiskt vet om hur många “hemmasittare” vi har i Sverige. Nästan så att jag sitter och gapar när jag läser.

De senaste månaderna har öppnat mina ögon för ett, för mig, tidigare vitt papper. Det börjar sakta fyllas på med överraskande insikter. Tar tid att smälta. Önskar på ett sätt att jag hade boken som fysisk så jag kunde vika hundöron. Nu har jag fotat av en del sidor där jag tänker att jag ska grotta ner mig mer.

Enligt O (som jag följt i många år) skriver väldigt bra om den här boken och även hon drar paralleller till egen erfarenhet.

Hitta ditt exemplar.3 kommentarer to “Yllner, Nadja: Hon kallades hemmasittare”

 1. Sandra says:

  Laddade ner den på storytel. Ska läsa den i vår

  • Sue says:

   <3 Kan nog vara bra i ditt jobb. Tror man i vissa fall kan se mönster redan tidigt. I vårt fall är det så.

   • Sandra says:

    Ja har inte läst på så mycket om det ännu men förstått att de barn inom autismspektrat är fler som blir hemmasittare…men som sagt har inte läst så mycket ännu men tror som du att det är viktigt kunskap även i fsk

Kommentera