Slumpad post: Byteshandel
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mer stubbsittning – orange bälte?

| 2021-03-28, 16:46

Tror att jag fått till fyra stubbsittningar den här veckan. Dagar går lite i varandra inser jag. Tisdag, torsdag och lördag morgon, plus en kväll (kanske fredag). Tror faktiskt att jag lyckats få orange bälte!

I lördags hade jag sällskap av två kanadagäss som simmade och tittade nyfiket på mig, och på Raffe som faktiskt aldrig upptäckte dem då han hade fullt upp med att sniffa smulor från mina frukostmackor.

Inser hur jag redan på kvällen längtar lite efter morgonens frukost med stubbsittning. Har med ett fårskinn som jag lägger ut och har nu lagt till fil + sylt i en burk och sen tidigare mackor och kaffe. Kastar smulor till Raffe (gör jag även hemma vid frukosten) och när de är slut blir det ibland torrfoder som är hans riktiga frukost.Kommentera