Slumpad post: Järna mjölk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Galet!

| 2021-04-10, 10:57

Har under veckan följt budgivningen. Sett hur fler och fler gett sig men två fanns kvar till slutet – som jag tror har nåtts nu.

Mer än en miljon mer än vad vi kunde tänka oss. Galet! Och nästan lika mycket som vi gav för radhuset här i Stockholm. I det perspektivet så känns det ändå som att man får mycket för pengarna, men jag kan inte låta bli att tänka på att man i framtiden vill kunna sälja (kanske iaf) och då inte med förlust.

Särskilt med tanke på att det fanns en del att göra.

Men skönt att jag faktiskt inte ville ha det. Det var väldigt nyttigt att tänka en helg och gå all-in i dagdrömmande om hur det skulle vara att ha stället. Det gjorde att jag kunde landa i ännu bättre vad jag faktiskt vill ha.2 kommentarer to “Galet!”

  1. Sandra says:

    Helt galet hur har folk råd med en sommarstugan för det priset …jag vill mer än bo inte lägga alla pengar på boende

Kommentera