Slumpad post: Spel- och pusselhyllan
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Småhundsträff igen

| 2021-04-10, 19:29

Idag tog vi oss återigen till småhundsträff i hundgården.

Otroligt intressant att se hur de små liven interagerar. Idag var det en hund som var oerhört efterhängsen på mig och Raffe. Raffe ogillade skarpt och satte jag mig på huk hoppade han upp i mitt knä. Det blir dock sådär eftersom han blir kaxigare då. Problem blev det dock att släppa ner för den andra hunden stod och hoppade på mig, och då blev Raffe arg etc. Lite förundrad över att ägaren inte var mer på.

Sen kom en annan dvärgschnauzer och det märks att Raffe gillar dem. Hon la sig på rygg och Raffe sniffade, då kom såklart ett par andra hundar fram och genast blev Raffe skitsur och morrade och skällde rejält på dem. Jagade helt enkelt bort dem.

Vet inte om det är så lyckat för honom med så många hundar. Hade hoppats att en annan hund vi träffat på skulle dyka upp för de lekte superbra, men vi får se.

Trött blir han iaf!Kommentera