Slumpad post: Nostalgitripp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Långrunda runt Flaten

| 2021-11-02, 21:20

Igår var det vår sista städ och eftersom vi även sa upp hunddagis (dock landade det i att vi är kvar, men har en dag i veckan (torsdagar) – helt perfekt) så valde jag att sticka ut på en långrunda med Raffe. Hade ursprungligen tänkt ta med kidsen på något men eftersom vi var borta i helgen fanns inte orken riktigt så de fick vara kvar hemma.

Lämnade hemmet 8.15 och var tillbaka 3 timmar senare. Då var det städat och klart.

Underbart väder och väldigt lite folk ute. Vi testade lite småstigar som vi inte kan göra när vi går med alla andra dvärgschnauzrar. Älskar att utforska. Raffe kunde gå lite lös och jaga boll, och löv, och gräva i sand och så vidare.

Hade med lite fika och satte mig på en klippa vid vattnet och njöt av livet.

Snacka om att Raffe var trött sen.Kommentera