Slumpad post: Inskolning dag 3
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i mars 2022

| 2022-03-05, 10:32

Just nu läser jag och Simon ingenting. Vi har inte riktigt orkat börja på någon ny bok tyvärr. Själv har jag just börjat på När livet har andra planer men har väldigt dåligt med läsro just nu när jag håller på med sömnrestriktionen. Har väldigt många faktaböcker jag tänker att jag vill börja på men orkar inte.

Just nu tittar jag väl mest på mello. Tror vi såg att Mästarnas mästare ska börja och den är jag sugen på. Givetvis ser jag även Carina Bergfeldts show.

Just nu lyssnar jag fortfarande mer och mer P1. Gillar verkligen. Annars är det lite blandad kompott på Spotify.

Just nu längtar jag efter att få känna mig utvilad när jag vaknar. Har haft några dagar då jag faktiskt känt lite energi och fått saker gjorda. Härligt! Kanske är största drömmen ändå en plats på landet där jag kan få mer ro.

Tidigare: 2022 – jan, feb
2021 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugsept, oktnovdec
2020 – novdec


Kommentera