Slumpad post: Småfiskar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i februari 2022

| 2022-02-05, 9:44

Just nu läser jag och Simon Gömstället i Amsterdam, andra delen i en serie, men den är lite seg tyvärr. Även denna är på Storytel reader vilket funkar bra. Själv har jag hoppat på månadens bok Feelgood-kollektivet – Carpe fucking diem. Har påbörjat ett par andra oxå men inte riktigt hittat rätt. Blev ingen färdigläst faktabok i januari men många påbörjade. Vi får se vilken som tar sig fram först!

Just nu tittar jag på OS som precis dragit igång. Hoppar på härliga två veckor med underhållning nu. Annars försöker jag se Carina Bergfeldts show, och jag hoppas hinna se Bokstavsbarnen.

Just nu lyssnar jag på mer och mer P1. Gillar verkligen. Annars är det lite blandad kompott på Spotify.

Just nu längtar jag efter fler utefrukostar och efter att känna mer energi. Är trött och sliten.

Tidigare: 2022 – jan
2021 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugsept, oktnovdec
2020 – novdec


Kommentera