Slumpad post: Ringa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frukost i soluppgången

| 2022-06-28, 15:37

Inspirerad av den tidiga morgonjoggen igår ställde jag klockan på 3. Inte superpigg men så värt det! Packade frukosten och Raffe var snabbt på att gå ut. Sen är han lite allmänt skeptisk att gå åt just det här hållet så fick truga lite.

Vi blev även utskällda av ett rådjur (som tur var 80 meter bort eller så) i några minuter. Aningens läskigt för jag vet inte riktigt hur de funkar. Den gav sig iaf och sprang in i skogen efter en stund. Där hörde vi den fortsätta och även att den försvann längre bort.

Njöt av frukost på en brygga och sen knallade vi hemåt via Klisätra ängar. Såg även en dovhjort efter att Raffe markerat att han kände något.

Så himla härlig himmel under gryning och soluppgång.Kommentera