English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lyssna på promenad

| 2022-07-16, 16:56

Jag har haft för mycket i huvet för att lyssna på saker när jag är ute och går. Vill lixom ha den stunden som paus. Dessutom vill jag gärna höra allt som händer runt mig, och gärna lyssna på naturens egna ljud.

Nu i sommar har jag dock nästan blivit lite rastlös på promenader så i veckan tänkte jag att jag kanske skulle testa med min halshögtalare.

Tillsammans med nedladdade sommarprat har jag nu testat i några dagar och jag gillar!

Dels att jag fortfarande faktiskt kan höra allt runt mig och dels att sommarprat inte känns som något jag gör för att lära mig något utan bara för att det är skönt att lyssna på. Om jag tappar fokus en stund gör det ingen. Gissar att jag kommer slå rekord i antal sommarprat jag lyssnat på om det här fortsätter.

Misstänker dock att den inte tål väta så bra så när det regnar får jag hoppa över.Kommentera