Slumpad post: Full koll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Barfotaskor

| 2022-08-08, 7:55

Efter att ha haft så pass ont i hälarna som jag haft var det lätt att tänka att jag alltid vill ha inlägg och speciella skor. Fick många tips om det.

Men istället har jag läst på. Lyssnat på osteopat och yogaperson och via dem hittat några konton på instagram som handlar om hur fötterna faktiskt är skapade och hur de har använts, och hur konstiga skor det finns och vad det gör med våra fötter.

Så jag har tänkt om. Jag vill ha så naturligt som möjligt.

I våras chansade jag och beställde på nätet eftersom det fanns så få butiker med den här typen av skor. Landade på MERRELL Vapor Glove 3 Luna Leather Shoes Burlwood och jag har haft dem lite granna. Känns inte som skor att gå i skogen med och jag tror inte jag pallar en hel dag på kontoret än.

Så var jag inne i stan och lunchade med Lotta och insåg att jag kunde svänga förbi Joe Nimble på vägen hem. Provade två par. Älskade det andra och slog direkt till – utan att fråga om pris (visste redan att de är svindyra).

Nu har jag haft dem en månad och älskar verkligen att gå i dem. Har dem inte alltid och märker att jag känner mig mer och mer instängd i mina vanliga skor. Ska bli spännande i höst och vinter!Kommentera