Slumpad post: Jag vann!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fokus 2023

| 2023-01-23, 20:32

Funderade en hel del kring detta under jullovet, sen kom vardagen igång och min ritning blev liggande.

Mitt fokusord är verkligen mitt ledord och jag har redan fått fundera lite över hur jag ska tänka när jag ska vara, eller agera, modig. Har kvar både nyfiken och tacksam i ryggmärgen efter varsitt år.

Fyra större områden utöver mitt fokusord och de täcker in det mesta i livet ändå. Bäst är när något täcks in av flera områden.

Hälsa

Kommer först för utan den blir inget annat heller bra. Kost, vila och rörelse blir nyckelord här.

Skoj

Har blivit klart bättre på att göra skojiga saker. En hel del sker med familjen, eller vänner.

Läsa, lyssna, se, fota, pyssla, lära mig nya saker, musicera och så vidare! Kan fyllas med hur mycket som helst.

Relationer

John, familjen, barnen, Raffe och givetvis vänner. Alla behöver ha sin plats i mitt liv.

Jobbet

Kommer längst ner på listan och ska absolut ha fokus men brukar få det automatiskt. Känner på mig att ordet modig kommer spela sin roll här på ett eller annat sätt. Balans kommer vara viktigt, det fanns inte det 2022.2 kommentarer to “Fokus 2023”

  1. Sandra says:

    Du inspirerar

Kommentera