Slumpad post: Läser just nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på januari 2023

| 2023-02-01, 8:39

Känns som världen längsta månad typ. Många är de tankar som snurrat i huvudet kring alla möjliga områden.

Hälsan

Den viktiga. Kosten vill jag förändra. Jag har varit jävligt bra på att vila och skita i sånt som inte är så viktigt egentligen. Rörelse måste jag ändå ge tummen upp på. Varit på ett cross-pass och kört 5 rörelsepass med Linus Johansson. Plus att jag snittat över 10 000 steg per dag!

Skoj

Har stickat en hel del. Spelat massa piano! Lekt en hel del med Raffe såklart. Vi har sett rätt många filmer tillsammans, plus spelat mycket spel – både Uno Flip och Azul. Fått till några utefrukostar. Läst orimligt många böcker (dock knappt något för Simon).

Relationer

Hundrunda med Anna & Tilda, en hel del promenader med Simon, och några med John (och Raffe). Gått med grannar på kvällsrundor. Träffat Kjell över en middag i stan. Tagit en promenad med Sanna. En hundrunda med Hanna & Sally.

Jobbet

Går verkligen mot annan och bättre balans, och kan lugnt säga att mitt fokusord modig har kommit till nytta.

Fokus 2023 (Modig): 
Tidigare årKommentera