Slumpad post: Familjen trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i februari 2023

| 2023-02-04, 17:32

Januari var otroligt lång. Kanske för att vi gjorde npf-utredning som vi väntat länge på, och för att det varit en del grejer på jobbet som tagit en del av mitt huvud.

Just nu läser jag en helt random bok Tre hjärtan, efter att ha klämt Lisa Keypas serie om några väninnor, och Sofia Fritzsons serie om Ängsmark (vill typ flytta dit). Jag och Simon har kommit av oss tyvärr så behöver nog en omstart snart.

Just nu tittar jag gärna på vinterstudion (laddar för VM i skidor och skidskytte snart) och ser gärna Carina Bergfeltds show. Vi har klämt alla tre Tillbaka till framtiden senaste helgerna. Ikväll blir det mello men gissar att vi rätt snart går över till annat.

Just nu lyssnar jag inte på så mycket. Körde lite ljudbok ett tag och kanske gör det igen om lusten faller på. Funkar ok. Lyssnar på lite olika typer på Spotify – hittat Imagniary och även Nina Ramsby. Gärna P1 så fort jag kommer ihåg. Lyssnade på på Söndagsinvervjun med Caroline Farberger – stark.

Just nu längtar jag efter sportlovet för efter det kommer nog en ny fas i mitt liv att starta. Vi får se. Återkommer om det. Längtar även efter att hitta en skolform som funkar för Simon nu när han fått diagnosen autism. Ännu har jag inte börjar längta så mycket efter våren, utan älskar att det just nu är minus 5 och lite snö! Fast att solen börjar skina lite varmt på oss ser jag fram emot!

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, Erikas bokprat

Tidigare: 2023 – jan
Samlingsöversikt


Kommentera