Slumpad post: Dyka baklänges
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i mars 2023

| 2023-03-05, 15:14

Februari känns som att den gick väldigt fort även om jag vet att jag tyckte det var segt som fasen innan jag hade signat, och innan jag kunde berätta. Galet!

Just nu läser jag Landsvägarnas drottning som jag gillar skarpt (utspelar sig i de trakter vi kanske vill flytta till – inte hela boken men delar). Har börjat läsa Myten om moroten (kort så jag kommer snart att ha läst ut den). Ska ta tag i och hitta en bok med Simon snarast.

Just nu tittar jag på ganska mycket sport – mest (bara?) skidor i olika form. Försöker komma ihåg Carina Bergfeldt oxå. Sen tittar vi på Prison Break tillsammans. Vi kollade på den när den kom 2005 och orkade i kanske 2,5 säsonger – minns ärligt talat inte riktigt. Får se hur länge vi håller ut nu.

Just nu lyssnar jagvårfåglar igen. Älskar när de dyker upp så här års. Ska fundera lite på vad jag vill lyssna på nu när jag kommer ha lite mer tid.

Just nu längtar jag efter den nya fasen i livet som börjar imorgon! Att vara på “garden leave” känns fantastiskt. Att ha tid med Simons mående, skolarbete, framtid etc. Att själv ha tid med saker som jag vill göra, att våga testa att köra eget, att ha rum för kreativitet. Tack livet!

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteterErikas bokprat

Tidigare: 2023 – jan, feb
Samlingsöversikt


Kommentera