Slumpad post: Paketinslagning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Funderingar kring framtiden

| 2023-03-20, 10:03

Att vara på garden leave ger en del tankar kring framtiden, och hur jag vill leva mitt liv (garden leave = anställd men arbetsbefriad). Hur vill jag bo, hur vill jag få inkomst, vad tycker jag är roligt etc.

Det har varit rätt maxade år ett tag nu. Typ pandemin. Oxå ungefär samma tid som jag var team lead. Och samtidigt som Simon inte längre klarade av att vara i skolans miljö.

Vet ju att jag alltid har en vilja att göra många saker, och det blev ju rätt uppenbart när jag listade dem förra veckan. Livet är verkligen mer än jobb och jag kan se bakåt i tiden att de perioder jag jobbat heltid (eller mer) så har jag inte energi kvar till annat.

Det är dessutom en hel del som skaver kring vår livsstil och jag längtar verkligen ut på landsbygden till en annan rytm, en annan rymd.

Några saker jag redan nu kan landa i.

  • Jag vill inte jobba heltid särskilt mycket i framtiden. Kortare perioder kan vara ok men jag vill verkligen ha ork till mer än jobbet. Så, om jag signar något jobb ska jag ha med det i mitt kontrakt.
  • Jag vill inte sitta på ett kontor 100% och framför allt vill jag inte att någon annan ska bestämma åt mig när jag eventuellt ska vara på ett kontor. Så antingen behöver jag se till att ha med sånt i eventuella kontrakt, eller så måste jag se till att hitta bolag som har samma tankar som jag.
  • Jag vill ha mer djur och natur i mitt liv.
  • Jag vill ha mer plats till hobbies, både tids- och rumsmässigt.
  • Jag vill nätverka, gillar att nätverka. Faktiskt mer än jag tänkt tidigare.
  • Jag vill bo så jag kan få in mer och bättre rörelse i mitt liv, på ett enklare sätt.

Kanske förändras detta under våren och sommaren men i så fall roligt att veta hur jag tänkte just nu i mars.2 kommentarer to “Funderingar kring framtiden”

  1. Sandra says:

    Jobba heltid är SKIT

Kommentera