Slumpad post: BodyCombat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Husvisning Nickarvet

| 2023-04-19, 16:23

I söndags var det dags för husvisning så vi styrde bilen norrut hela familjen. I bilen körde vi 20 frågor som underhållning men vi pratade oxå om förväntningar på huset, och vad som faktiskt skulle hända om vi köpte det. Intressanta diskussioner.

Vi spenderade drygt en timme i huset och på tomten. Raffe var med och var rätt taggad så en person var med honom hela tiden.

Det är många tankar som dyker upp i huvet när man kollar runt.

På vägen hem fick alla ge sina tankar kring att ha detta som vårt framtida boende. Vi landade rätt snabbt i att det var ett fantastiskt hus men att omgivningarna och tomten inte var riktigt vad vi ville ha, plus att det var mycket att göra på huset och priset var rätt högt (utrop 2,25 mille). Så vi har inte gett oss in i budgivningen men följer den givetvis!

På vägen dit hann vi med ett besök i en gårdsbutik och två fantastiskt trevliga entreprenörer – hade varit fint att ha dem som grannar!Kommentera