Slumpad post: Klippa tyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Moving yinyoga

| 2023-06-11, 14:59

I helgen har jag hängt online tillsammans med Moa och 5-6 andra personer och gjort många olika yogaövningar men oxå pratat mycket teori. Fick ta mig ur min komfortzon (modig) för vi fick ofta hoppa ut i rum 2 och 2 där vi instruerade varandra i de olika positionerna.

Intressant hur man först gör övningarna när Moa instruerar. Tänker att den här ska jag minsann göra ofta. Sen pratar vi lite, hon visar igen, och sen ska vi visa varandra och vips minns man inte hur det var man gjorde.

Det jag verkligen tar med mig är hur mycket bättre kroppen känns efter de har tre dagarna. Det vill säga att jag minsann kan påverka en hel del själv i hur kroppen mår (döh!). Så nu ska jag få in mer av dessa rörelser i min design av vardagen.

Det här var en av kurserna som jag hade på min lista.Kommentera