Slumpad post: Annorlunda julshow
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Skafferi” under trappan

| 2023-07-29, 16:50

När jag röjde skåp och lådor i köket förra året (eller gången före det) så blev det en låda med dubbletter och saker som används väldigt sällan. De hamnade under trappan. Där har vi oxå haft en hel del saker för Raffe.

Eftersom vi har lite andra pågående projekt så blev den just nu omålad. Att prioritera är viktigt.

För att hitta lösningen så spånade vi lite tillsammans via Google Meet och Miro. Kom fram till att vi ville bygga en egen hylla som passade våra behov. Vi enades om en grunddesign och sen använde John sig av Tinkercad för att rita upp förslaget, och ett tag senare fanns en inköpslista till Bauhaus.

När jag röjde, målade, röjde köksskåp och lite sånt byggde John ihop den.

Nu står den på plats men det behövs såklart målning (hamnade på bonuslistan för det måste inte ske även om det vore najs) och även bättre lådor, organisation etc. Dessutom behöver den stora platslådan med Raffes grejer tömmas och utplaceras (både lådan och grejerna i den). Men idag har jag målat mestadels (utöver ett besök på Bauhaus) eftersom solen skiner idag men sen blir det regn och omöjligt att måla fönster.

Kanske inte det snyggaste jag vet att ha den här typen av förvaring här men det är praktiskt och vi får ta små steg framåt i vardagen för att den ska funka bättre. Hyllan i sig tycker jag är fantastisk! Och kanske ska man plocka fram lite roliga färger när det är dags att måla? Om färgerna fortfarande funkar.Kommentera