Slumpad post: Vatten- och sandlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Handledarkurs

| 2023-08-02, 12:33

Numera får man börja övningsköra när man fyller 16 och för att få vara handledare privat måste man gå kurs. Insåg i början på sommaren att det kanske vore sjukt smidigt att beta av den på semestern när alla inblandade var lediga. Så i helgen insåg jag att det var hög tid och bokade – måndagen.

I måndags efter lunch stack således jag, John och Joel till Globens trafikskola och under 3 timmar och 15 minuter underhöll Josefin oss kring vad som gäller numera. Bra investerad tid. Barnen kommer snart att kräkas på berättande körning.

Nu är jag glad att vi tänkte till när vi köpte bil för 4 år sen och valde en med manuell växel så att de båda kan lära sig köra med det.

Ska bli spännande att se hur det här blir framöver. Inser oxå att vi kommer ha två som övningskör samtidigt i familjen om 2 år.

Livet rör sig hela tiden!Kommentera