Slumpad post: Sommardäck
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på juli 2023

| 2023-08-01, 7:34

Juli känns både lång och kort. Vi har fokuserat en hel del på hemmet och ett gäng projekt.

Hälsan

Rätt sådär. Insåg att ömheten i hälarna troligen var hälseneinflammation och insåg att jag är svullen på vänstra vristen – har känt mig stel där ett tag men oklart vad det är. La ner joggningen som jag hållit i sen november 2021. Trist men behöver få ordning på fötterna såklart. Trots vila så kommer jag upp i en hel del steg (drygt 10 000) plus att jag har simmat 400-600 meter 2-5 gånger i veckan. Nöjd!
Ätit mycket mindre gods tack vare vår utmaning. Sömnen har blivit lidande lite när alla är lediga och uppe lite senare.

Skoj

Skoj är kanske fel ord men vi har fixat en hel del hemma och det känns åtminstone jäkligt skönt. Vi har kollat på lite filmer (Troll, Batman). Vi drog till Halmstad ett par dagar. Andra tillfället i bokcirkel för jobböcker!  Jag och barnen har badat i bassäng massor. Mestadels i Tyresö men även i Halmstad inne och ute. Jag gick fönsterrenoveringskurs! Har lyssnat på nästan alla sommarprat – underbart!

Relationer

Rätt soft på det här planet men hann med en lunch med en kontakt kring utbildningar och en aw med fd kollegor. Plus en lunch med en i mitt gamla team. Halmstadturen innebar ju att träffa lite människor vi inte ser så ofta, alltid uppskattat. Hunnit med en morgonsim med Sanna! En hundrunda vid Flaten med Sally och Hanna. Pratat telefon med Anse och Linda. Jag och Raffe har mest strosat runt i Skarpnäck på mornarna.

Jobbet

Riktigt soft månad även om jag jobbat lite varje vardag. Har bollat ett kontrakt kring uppdrag i höst, hoppas signa inom kort. Sen har jag och Lisa (fd kollega) snackat lite om utbildning.

Fokus 2023 (Modig): JanuariFebruariMarsAprilMaj, Juni (halvtid),  
Tidigare årKommentera