Slumpad post: Just nu i november
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crawla och voltvändning

| 2023-08-04, 20:17

Vi har badat i Tyresöbassängen massor i sommar. Typ 3-5 gånger i veckan och jag har kämpat på med att bli bättre på att crawla. Tycker jag gör små framsteg nu och då. Har orkat simma 6 längder (dvs 150 meter) utan paus men då är jag rätt slut.

Har funderat på det där med vändning och pratat med barnen om det. Vips ville de oxå testa trots att de i princip bara leker när vi är där. De var såklart mycket bättre. Vi fixade två näsklämmor till (hade en sen andra crawlkursen) så att vi kunde träna volt mer men även slå kullerbyttor i vattnet. Askul! Och otroligt bra för allas vattenvana. Märks otroligt stor skillnad på båda barnen men främst Simon på den här sommaren. Trygghet i vattnet.

Så fick jag tips om film och kollade. Wow! Funkade bättre. Idag tränade vi alla tre och Simon kom med ett tips som verkligen förbättrade vändingarna så nu har jag simmat 50 MED voltvändning. Sen behöver jag andas ett tag. Idag ville dessutom Simon testa att crawla. Joel har testat ett tag. Snart kommer de att simma snabbare och bättre än mig – precis som det ska vara!

Älskar att vi köpte sommarkorten så att vi kan åka och bada 40-80 minuter varje vardagkväll (de stänger lite för tidigt på helgerna). Det har dessutom lärt Simon hantera sin sociala ångest lite bättre för nu klarar vi ganska mycket folk i bassängen.Kommentera