Slumpad post: Första vardagen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i augusti 2023

| 2023-08-05, 13:25

Redan augusti! Fast det känns som en lång sommar. Jag tänker att jag varit långledig men jag har ju faktiskt jobbat några timmar varje vardag. Rätt bra har det varit trots att sommarvädret i juni försvann och det har varit regnigt. Lägger till ett avsnitt som jag saknar när jag tänker tillbaka!

Just nu läser jag vidare i Team Topologies och vi har haft en bokcirkelträff till – superkul! I min storytel reader är det sjunde delen om EllenHemligheter och det är fint att få återse gänget igen. Jag och Simon har fortfarande paus men min plan är att ta upp det i höst. Vi har numera mobilförbud i köket så vi läser mer tidningar än vi brukar. Bra! Sorterat böcker så jag tänker att jag ska dra tag i någon mer fackbok för min egen skull.

Just nu tittar jag inte på någon serie utan vi försöker se på film lite nu och då. Troll, Guardians of the galaxy 3 och Batman har passerat oss. Har i princip helt pausat de kurser/medlemskap jag har där man kollar på saker. Ska dra igång en snarast då jag ligger en månad back på Annas Premium, övriga får nog pausa vidare tror jag.

Just nu lyssnar jag på massa sommarprat! Har lyssnat på alla fram till och med 1 augusti. Även lyssnat på Byrådet och en del på I hjärnan på Lousie Epstein (de har sommarvariant på 15 minuter – älskar längden!) och en del på musik. Bra att röja och måla! Och gå med Raffe i Skarpnäck (vill sällan lyssna i skogen).

Just nu njuter jag av att vi börjar få ordning på hemmet. Har fått in en Billy till och äntligen finns det plats för de böcker som legat i högar. Att jag och barnen åker och badar nästan varje dag (inomhus). Att Simon börjar vilja, våga och orka saker. Att vi äntligen har fixat balkongen och tagit tag i att måla fönstren (long overdue…). Ska bara orka slutföra nu innan vardagen smäller till.

Just nu längtar jag efter att vara i form. Även att hälsenorna ska funka helt bra igen så jag kan dra igång träningen. Längtar efter att komma vara klar med röjning av hemmet och kanske efter att få landa i den nya vardagen som vi har framför oss.

Just nu tränar jag och Simon 10-20 minuter varje dag (paus söndagar). Han tar sig upp på morgonen (!!) och sen kör vi. Jag preppar pass. Detta plus att vi simmar/badar 3-5 gånger i veckan. Bra för alla inblandade!

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna går, (FiktiviteterErikas bokprat)

Tidigare: 2023 – janfebmarsaprilmajjuni, juli
Samlingsöversikt


2 kommentarer to “Just nu i augusti 2023”

  1. Lena says:

    Guardians of the galaxy 3 skall vi också kika på snart.

Kommentera