Slumpad post: Raffe på insta #86
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarprat vecka 7

| 2023-08-12, 9:47

Ännu en vecka och nu misstänker jag att det kommer bli svårare att få ihop tid eftersom vardagen är nära. Plus att jag känner mig lite mätt på att knalla runt i Skarpnäck och lyssna. Vill ut i skogen igen och där vill jag inte ha någon annan som pratar för där räcker mina tankar.

  • Nino Ramsby berättar lugnt och harmoniskt om livet, musiken, mående och om sin resa. Fint att lyssna på. Ger mycket tankar kring mod. Mod att dela med sig, mod att stå upp för sig själv. Jag har lyssnat på låtar från när han var Nina och hade ingen aning om USA-turnéer etc.
  • Mark Isitt pratar väldigt engagerat om stadskärnor, städer och byggande. Intressanta vinklar som jag kanske inte alltid håller med om men en hel del är kloka tankar.
  • Mabel McVey berättar personligt och öppet om sin resa till att bli sjukt känd. Vad hon offrat för kändisskapet, hur vidrigt sociala medier kan vara och hur det kan påverka. Och hur hon till slut verkar stå upp för sig själv på riktigt!
  • Babben Larsson berättar om sin uppväxt och om hästar. Bara fokus på hästar och ridning faktiskt. Först lite konstigt men sen riktigt bra. Gillar att det blir en parallell till hennes offentliga liv, det här att hon ridit nästan hela sitt liv. Fint att hon får in hur man numera insett att man ska jobba med positiv belöning och inte längre med straff.
  • Maria Wolrath Söderberg pratar klokt och viktigt om hur vi kommer vidare i kampen för vår jord. Många intressanta fakta om vad som verkar funka och inte för att få människor att ställa om.

Min hela lista.Kommentera