Slumpad post: Runda runt Flaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En bokhylla till

| 2023-08-10, 16:30

Redan i vintras smällde vi upp några hyllplan i hobbyrummet för att få bort böcker som fanns lite här och var. Den svalde många men blev ändå full.

När jag röjde i hobbyrummet i somras funderade jag på det där med böcker. Såg diverse högar i sovrummet och tappade lusten. Så en dag i juli när jag låg i sängen så insåg jag att det skulle funka med en bokhylla till om vi tog bort en vägghylla (som förvisso har en del prydnadssaker men som bara samlade damm egentligen).

Vi bollade idén och John nappade på att ta en pax som kanske inte skulle få plats.

Vips hade jag varit på IKEA och fixat en (kollade blocket men det kändes tyvärr som lite väl jobbigt att åka och ha en på taket etc). Sen sorterade jag alla böcker på övervåningen (ej Joels och Simons rum) och när det var gjort skannade jag in dem i en app vi kollat upp och sen fick de flytta in i någon av hyllorna uppe.

Sjukt nöjd och går nu och tittar på alla härliga titlar, plockar ibland ut och bläddrar lite. Ser fram emot att vara klar med sommarprojekten då jag tänker att jag ska börja läsa lite mer. Älskar böcker och blir verkligen glad av dem!

Ska se om jag kanske ska färgsortera lite mer än jag redan gjort.Kommentera