Slumpad post: Ledge
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarprojekten i mål?

| 2023-08-13, 17:48

Ja, hur gick det med sommarprojekten. Förra söndagen var det 5 av 9 som var helt klara och då undrar man såklart hur det gått den här veckan. Jag inser att jag har svårt att få tummen ur när jag jobbar samtidigt (även om det bara är ett fåtal timmar per dag) så det har mest blivit fixande på helgerna. Vi är alltså inte i mål med alla, men de flesta!

  1. Pyssla om växterna.
  2. Få ordning på böcker.
  3. Fixa uteplatsen på baksidan.
  4. Rensa köksskåpen. Den här har vi tagit mål (med ett litet undantag – skräplådan, den får ligga till sig lite mer). Underbart att ha ordning i alla skåp!
  5. Få ordning på hobbyrummet. Skulle jag säga är i mål. Så i mål det kommer att bli. Finns en del resthögar som jag kan få botanisera i under hösten.
  6. Renovera balkongen.
  7. Få till en BRA matlista. Har vi inte ens börjat med. Känns lite trist men ändå överkomligt att fixa nu.
  8. Måla fönster. Här valde vi pga regn att avvakta med att måla själva fönstren men myggfönstren som vi målar med plastfärg torkar på två timmar så har vi börjat idag och planerar att fortsätta senare ikväll så att vi sen kan montera på nät och sen sätta upp dem senare i veckan. Får se om fönstren bak får sig en omgång till eller om det blir nästa år.
  9. Få ordning under trappan.

7 av 9 är helt klara och jag är sjukt nöjd. (1-6, 9)
1 av 9 är påbörjad och det finns en bra plan. (8)
1 av 9 är inte direkt påbörjad men det har snackats lite om den och jag tror att den är enkel att få klar senare i augusti (7)

Vi har röjt och storstädat i princip hela huset. Vi har besökt Kokpunkten och Jumpyard. Gjorde alla inköp i veckan så nu har jag dator och telefon plus ett par grejer till som behövdes.

Känns som väldigt bra förutsättning för en bra höst!Kommentera