Slumpad post: I en korg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite regn gör väl inget?

| 2023-08-27, 17:30

Härom kvällen skulle jag och Simon ta kvällsrundan och när vi kom ut duggade det. Inte så farligt tänkte vi och eftersom vi såg blå himmel skulle det ju strax gå över. Tänkte vi.

Det funkade väldigt bra en stund. Sen när vi nästan kommit till Brotorp la regnet i en rejäl växel och vi ställde oss under ett träd tillsammans med ett stort gäng mygg. Så efter en stund valde vi att ge oss ut i regnet och började springa hemåt. Med mina hälar gick det sådär att springa så vi pausade under ett annat träd.

Vi såg dock inte slutet på regnandet så gav oss ut i det igen. Efter en stund avtog det och vi strosade på stigen, dyngblöta, hemåt. När vi hade 150 meter kvar öppnade sig himlen igen och Simon tog Raffe och sprang i förväg.

Dagen efter lyckades vi gå i bara duggregn och då var det helt ok.Kommentera