English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kallt och läskigt på Grönan

| 2023-10-21, 20:32

Frågade barnen i slutet av september om de ville gå på Grönans Halloween och till min förvåning ville de! Så vi bokade och i fredags var det dags. Väderprognosen hade sagt lite olika. Runt nollan från början och sen gick den över till regnrusk. Det landade på att det var svinkallt och blåsigt men vi slapp nederbörd.

Jag som gillar att planera och att vara varm försökte få barnen att planera och preppa med lite varma kläder. De var rätt relaxade. Väl där var det en av oss som inte frös och två som tyckte det var rätt kyligt. Tror att jag kommer få liiite mer gehör för mina försök att se till att vi har bra kläder i framtiden. Jag gav bort mina handskar och bytte bort mina ullstrumpor iaf. Vi hade en svacka vid middagstid då vi inte lyckats göra så mycket (mest kö och gå runt) och var hungriga och ville äta inomhus.

Nåja, vi laddade om och körde sen in i kaklet med femkamp! Vi hade nämligen även denna gång köpt armbandet för 249 kr/person. Ska man köra ett tillfälle är det 25 kr och vi körde typ 10 gånger på minst 3 ställen. Hur kul som helst att få träna och bli bättre! Den här gången var galoppbanan med! Men roligast var den man sköt med korkar och kunde vinna bamse och honungsburkar.

Parken är ju otroligt fint omgjord och det pågår mycket i parken med många “skådisar” här och där. Att Grönan är litet gör att det får ännu mer effekt.

Vi åkte lyktan flera gånger och Monster en gång (Jetpass) och sen gick vi de halloweenpreppade delarna.

  • Olustiga huset som verkligen är just olustigt. Det smyger runt folk överallt som tittar på en, skriker och låter när man minst anar det. Bra gjort!
  • Obscura var ny och den var snyggt gjord. Är man mörkrädd bör man helt klart hoppa över den.
  • Skeppet körde vi igen efter att nog ha köat 30 min. Där fick jag lite nog av att känna mig förföljd och barnen fick gå först och sist.
  • Sekten! hade vi jetpass till vilket var klokt och den är helt ok men hade inte köat.

House of even worse nightmare hade vi gärna gått men orkade inte stå i kylan och köa. Vi passade på att testa spunnet socker i s-märkesmak av vattenmelon och cola. Vi kom överens om att det räcker med att dela på en nästa gång.

Vi har varit där tidigare: 2022, 2019


Kommentera