Slumpad post: Deklarationen inskickad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julfix hemma

| 2023-12-03, 21:50

I helgen har julen fått flytta in här hemma. Vi har satt upp stakar och stjärnor i flera rum. Vi har börjat ställa ut tomtar och vi har klätt granen. Simon tyckte vi kunde pynta lite mer varje dag – vi får se hur det blir med den saken. Gissar att lådorna står tills nästa helg och då tar vi ett kliv igen.

Vi har gjort kola (jag) och vi har bakat lussekatter (alla var med och bakade ut dem!). Vi har haft adventsfika och spelat kort med tända ljus och massa god fika (glögg, knäck, kola, pepparkakor, saffransdrömmar, polkagrisgodisar – det mesta köpt).

Jag har även fyllt på med paket i paketkalendern (preppade rätt många paket förra helgen men orkade inte hänga upp alla).Kommentera