Slumpad post: Uppför trappan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kjellström, Barbara: Inte vilken håla som helst

| 2023-12-04, 21:19

från Strandvägen till Stallarholmen. Dök upp i mitt flöde och jag chansade. Inte ledsen utan siktar på att snart ge mig på nästa del i serien men ska ta en annan emellan tror jag.

Blir lite nojig ibland att Charlotta ska hamna i stora problem för det finns de vibbarna men det löser sig varje gång på bra sätt. Skönt! Känns snarare som att hon har stor tur med väldigt mycket vilket hon kan förtjäna efter att ha fått lämna sin vardag.

Att flytta ut på landet verkar vara ett tema jag faller för av någon anledning. Katter, grannar, höns, odling, småskalig verksamhet, hjälpsamhet etc.

Vem vill inte ha det? Ibland undrar jag varför man bor i städer egentligen.Kommentera