Slumpad post: Glömde bort
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En annan lista idag

| 2024-02-06, 22:49

En ny dag. Även den tämligen splittrad.

 • Inledde med mina 10 minuter.
 • Fortsatte med en runda i skogen med Raffe och John i minus 12 grader.
 • Sen ringde jag Öron/Näsa/Hals i Farsta. De kräver remiss. Svarade det i onlinetråden med vår vårdcentral. Fick svar att vi behövde åka till ÖNH-akuten nästa gång han blöder. Öh. Ringde dem istället och nu har vi en tid på torsdag för att få remiss. Gav väl inte superbra omdöme i chatten (de frågar alltid).
 • Hann fixa lite jobbsaker.
 • Drog till Farsta och besökte först Nordea som undrade varför jag var där när bouppteckningen inte var klar. Öh, för att någon i er support sa det. De kunde skriva ut listan över autotgiron och hur mycket det fanns på kontot idag men inte vad som fanns på dödsdagen – behövs till bouppteckning. Den har vi inte fått alls – vi har gått igenom all post nämligen. Den skulle de skicka. När bouppteckningen är godkänd (de trodde 13-14 veckor efter att man skickat in) så ska jag boka ett möte med dem på kontoret.
 • Gick vidare till Swedbank. De skrev ut tre saker som man behöver (bland annat det jag behöver till bouppteckningen. Gav mig sen ett par papper som jag skulle fylla i när bouppteckningen är godkänd och skicka in (fick även ett portofritt kuvert till det). Behöver inte komma in till dem.
 • Gick och köpte fika, och några böcker på second hand.
 • Bjöds på lunch av en fd kollega som ville lyssna på mina erfarenheter om att köra eget. Intressant!
 • Åkte hem och hade möten resten av eftermiddagen.
 • Pratade med Landshypotek där vi hamnade lite mellan stolarna (typkod 120 gjorde att vi behövde kolla bolån med dem). Fantastiskt trevlig person som svarade på alla mina funderingar kring lån som egenföretagare, och köp av typkod 120. Nu vet vi vad vi kan låna, jag har fått hennes mejl och kan bara höra av mig direkt om vi hittar fastighet med den typkoden.
 • Drog till H&Ms kontor vid Liljeholmen för Atlassianevent. Superkul att träffa lite fd kollegor och kunder, plus ett par andra som jag inte väntat mig att träffa där.
 • Åkte hem och körde förbi Max för inköp till barnen

Sen gick tv:n sönder. Så vi får väl fixa ny tv snart då.Kommentera