Slumpad post: Två småfiskar till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Redo för Åre?

| 2024-02-24, 19:39

Vi testade kroppar, pjäxor och skidor förra torsdagen. Idag var det dags att packa. Jag hade lånat skidväskor av Sanna (tror vi lånade samma till Björkliden nämligen för hittar inte några). Pjäxorna packade jag på test ner i går i en pjäxbag och en dragväska. Svintungt.

Funderade lite. Satte mig vid datorn och kollade Skistar. Bollade lite med mig själv, med John och senare med Joel och Simon. Vi bestämde oss för att skippa skidor, pjäxor och stavar och bara ta med egna hjälmar. Istället hyr vi där. Känns som ett bra beslut. Jag har funderat på att ta med mina pjäxor som Simon använder ifall att det inte funkar med de vi hyr men då borde ju de ha fler alternativ tänker jag.

Nu blev det ändå en ganska smutt hög med väskor och helt klart hanterbart på tåget (plus dit och sen till boendet etc). Två laptops, skidkläder, tre hjälmar, tofflor och lite sånt.

Tåget går om typ 3 timmar.Kommentera