Slumpad post: Hemleverans - sure
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsning so far i år

| 2024-03-28, 19:06

Jag märker att jag verkligen mår bättre när jag tar mig tid att läsa.

Jag gillar ju även att mäta och får jobba med att titta för mycket på siffror.

Förra året blev det ju rekordmånga böcker lästa (59) och jag tänkte att i år kommer jag inte titta på det där. Förra året inledde jag nämligen med 9 böcker i januari så bara att glömma insåg jag när jag läste endast 3 böcker i januari.

Men så hände något i februari. Jag hittade en serie som fick mig att läsa.

Nu inser jag när jag hittat ännu en serie att jag kanske ändå ligger rätt bra till. När mars var slut förra året hade jag läst 19 böcker.

Vi får dock se, för jag läste nog i snitt 4,5 böcker per månad sen och det borde vara görbart. Såklart lite beroende på vad som händer i livet och så.

Jag har dock börjat läsa fackbok tänker att det kan bli en väldigt bra vana. Har så sjukt många fackböcker jag vill läsa. Har även bokcirkeln men där går det rätt långsamt med böckerna (vi ses varannan vecka ungefär och läser 1-2 kapitel). Det har dock fått mig inspirerad att läsa mer strukturerat och anteckna samtidigt – så att jag faktiskt lär mig av det.

Skulle även vilja komma igång att läsa tillsammans med Simon. Vi får väl se!

Roligt att jag redan nu läst fler böcker än jag gjorde 2014, och lika många som 2015.Kommentera