Slumpad post: Snuttekudde
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i maj 2024

| 2024-05-04, 22:17

Första lördagen i maj. En tredjedel av året har gått. Det är mindre än ett halvår tills jag fyller 50. Tiden..?

Just nu läser jag En andra chans i Seagrove. Ganska lagom och jag gillade ju första delen. I bokcirkeln tuffar vi på de avslutande två kapitlen med Mindset av Carol Dweck. Lite fundersam på vad den egentligen gett. Diskussionerna har gett otroligt mycket mer! Mycket bättre är Motivation av Anna Tebelius Bodin som jag fortfarande långsamt tar mig igenom. Behöver marinera det jag läser.

Just nu tittar jag och John fortsatt på Husdrömmar. Nu är vi på säsong 8 (sett 1-4, 10). Vi la ner Ronja. I övrigt tittar vi på Hemnet, Booli och Boneo 😉

Just nu lyssnar jag fortsatt mest på naturen när jag är i skogen. Vill lyssna mer på P1, och poddar och annat men vet inte riktigt när.

Just nu njuter jag av att vissa saker faktiskt faller på plats i livet. Bouppteckningen godkänd (så vi kan sälja hus efter att vi röjt, bil etc) och Simon har kommit in på en annan skola! Kursuppgiften är tillräcklig enligt läraren så jag ska finslipa och sen lämna in och göra presentationen istället.

Just nu längtar jag efter att få landa på en ny plats. Den som ska vara vårt framtida boende. Har längtat lite för länge efter det känns det som. Kommer lägga in en högre växel från juni när mer är avbockat på min lista.

Just nu tränar jag på med mina 10-min dagligen plus att jag och Simon kommit igång med naturpasset och då cyklar en del.

Läs liknande hos: Kulturkollo (master), Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårLottens bokblogg, Bokdivisionen (Fiktiviteter, Erikas bokprat).

Tidigare: 2024: Janfebmars, april
Samlingsöversikt


6 kommentarer to “Just nu i maj 2024”

  1. enligt O says:

    Spännande med nytt boende! Jag har inte läst Seagrove-serien. Tack för tipset!

  2. Anna Johansson says:

    Så fint det låter med nystart i nytt boende. Så här års så behövs sällan mer än fågelsången – jag är en P1 freak annars.

  3. Ulrica says:

    Så fint det låter att saker och ting börjar falla på plats.

Kommentera