Slumpad post: Modem på väg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Störst av allt

| 2019-04-20, 8:35

Läste boken för snart tre år sen (hade gissat på 1,5 år…) och minns att jag tänkte att den skulle göra sig bra som film. Nu när jag sett serien kan jag intyga att den gör det.

Trots att jag läst boken fångas jag återigen av Majas öde. Upplägget i serien är ungefär som i boken med sex avsnitt; Maja, Förhöret, Begravningen, Rekonstruktionen, Rättegången och Vittnena.

Får rysningar av hur föräldrar bara kan missa saker på det sättet och jag gör mentala noteringar om att alltid vara nära och nyfiken på vad barnen pysslar med.

Oerhört skickligt gjord. Lågt tempo som verkligen kryper in under huden på något sätt. Visar hur det förmodligen går till i vissa kretsar med fester och droger.

Allt är inte vad det verkar, vilken roll har media, vänner? Frågorna är många och det är egentligen en hel del som utelämnas i detta men man bygger ändå sin bild. Starkt!

Läste något rykte om fler säsonger och jag vet inte. Visst vore det kul att se vad som hände sen, men egentligen är det ju slut nu. Eller?



2 kommentarer to “Störst av allt”

  1. Sandra says:

    Båda barnen sett serien o gillade den skarpt….ja läser nu boken (precis börjat) o tänkte se serien tillsammans med H sen.

Kommentera