Slumpad post: Sjunga och spela
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ki balans

| 2008-01-08, 22:27

Ki balans, så hette mitt första Friskispass denna vändan. Jag som i höstas i princip svor på att jag aldrig mer ska köpa träningskort tänker nu köpa ett på Friskis & Svettis trots allt. Fast bara ett förortskort (eller vad de kallar det) för längre än 2 minuter vill jag inte cykla. Gillar att de har mer vanliga pass och inte bara gympa så nu ska jag försöka bli så pass vältränad att jag orkar med passet “station 75” före sommaren.

Insåg dock snabbt vilken dålig form jag är i när jag blev trött av cykelturen till lokalen…7 kommentarer to “Ki balans”

 1. Niklas says:

  vilken friskis är det?

 2. sandra says:

  kämpa på 😛

 3. Sue says:

  vilken friskis är det?

  Friskis & Svettis Stockholm

  kämpa på 😛

  TACK, det kommer att behövas…

 4. Anna says:

  Bra gjort! Mitt kort har tickat sedan i måndag. Har ännu inte synts till i träningslokalen…

 5. Sue says:

  Jag har ännu inget kort utan köpte kontant – kan räkna av det på ett kort om jag köper inom en vecka…

 6. John says:

  Jag köpte ett kort förra sommaren som jag aldrig använde…

 7. […] på Ki-balans: Hmm… en övning då vi ligger ner, undras om någon märker att jag vilar ögonen lite och […]

Kommentera