Slumpad post: Gjorde det ont?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Adventsmys

| 2008-12-03, 11:10

I söndags var det första advent.  Joel upptäckte adventslådan så fort den kom ner från vinden och när han öppnade den och fick syn på adventsljusstakarna blåste han så mycket han kunde – varje gång han tittade ner i lådan.

Vi pyntade lite på söndagsmorgonen och julgodiset var ju redan fixat. Vid lunch dök Malte och Tona upp med föräldrar och vi tände grillen. Hade hoppats på snö men det blev regn så korv och bröd åts inomhus. Malte och Joel är korvkillar och åt 3 var (Malte även bröd till alla tre, Joel bara ett bröd).

Sen lekte vi, fikade på saffransscones, tittade på tända ljus och umgicks. Joel vägrade sova när det var så roligt besök och somnade istället extremt tidigt på kvällen.Kommentera