Slumpad post: Plastdukar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bra igen

| 2009-01-11, 20:26

Den här gången gick det fort att bli bra, både för mig och för Joel. Joel kräktes de där tre gångerna på kvällen/natten och sen inget mer. Det tog några dagar innan han åt som vanligt och hade samma energi men ändå!

Själv gick jag från kiropraktorn lite besviken för jag tyckte inte han gjorde så mycket mer utöver det vanliga, även om han såg hur sned jag var (vänster höft blir högre, eller om det är högra som blir lägre). Dock insåg jag på fredagmorgonen när jag gick upp ur sängen att jag inte längre var sned, och inte hade jag särskilt ont heller utan kände mig bara lite mör. Magiskt!3 kommentarer to “Bra igen”

  1. Niklas says:

    hur häftigt som helst.

  2. louise says:

    Å vad bra! Tänk vad de kan göra.

  3. Rickard says:

    Kiropraktorer är verkligen duktiga, här hittade jag en Kiropraktor

Kommentera