Slumpad post: Vilken dag?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rörlig tätis

| 2009-03-06, 15:11

Igår var det dax för besök på mvc igen. Denna gång var mamma, John och Joel med så det blev fullt i rummet nästan. Joel var mycket fascinerad av det som hände, särskilt när Carina stack mig i fingret. Alla värden var bra. Särskilt skönt var blodtrycket för med Joel i magen så hade det börjat stiga rätt bra vid den här tidpunkten.

Joel la sig till rätta i magen på ett tidigt stadium, men den här lille gynnaren verkar böka runt rejält och hann flytta på sig medans hon kände efter. På kontrollen om två veckor (i vecka 37) ska den ha lagt sig med huvudet neråt för annars blir det vändningsförsök.

Själv såg jag det inte men tydligen hade Joel dragit upp sin tröja och putat med magen när hon kände på min mage. Man undrar vad han tänker 🙂6 kommentarer to “Rörlig tätis”

 1. Lotta says:

  Det sägs ju att andrabarnet har mer plats och kan byta position längre av den anledningen, så den sen vändning är visst inte ovanligt…

 2. Sue says:

  Jo barnmorskan sa det. Sen undrar jag om Joel egentligen hade huvudet neråt hela tiden eller om det bara var just när vi var hos bm. För så som han stökade runt kan han inte ha haft huvudet på samma plats…

 3. Louise says:

  Ja tänk Linus är också väldigt intresserad av magen just nu och säger “bebbe” ibland. Han är även intresserad av sin egen mage just nu. Men det beror säkert på att vi läser böckerna om “Busiga bebben” varav en är när bebben befinner sig i magen. Det är en bok med flikar så under varje magbild visas bebben upp. Himla skoj bok tycker Linus 🙂

 4. Sue says:

  Ah, låter som en bra bok – kanske något vi borde fixa 🙂

 5. Louise says:

  En lättläst och skoj bok.

 6. […] var det dax för besök hos MVC och det mest intressanta var huvudets position. Barnmorskan kände efter och var lite osäker så hon hämtade en kollega för att vara riktigt […]

Kommentera