Slumpad post: Joels nöjen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

OS-utmaning 2016

| 2016-08-02, 9:28

OS börjar den här veckan! Givetvis måste det firas med lite utmaningar. En trainalong grundat på hur det går för svenskarna – lite för att OS blir så mycket roligare när man följer hur det går för svenskarna. 

Övningarna bestämmer jag, men antalet man ska utföra grundar sig på hur det går för svenskarna under dagen. En blandning mellan slutplaceringar och matchresultat. Medaljer ger specialövningar (se nedan).

Grunden för deltagande: Repetitionerna ska utföras samma, eller efterföljande, dag. Givetvis kan man dela upp det under dagen, och om övningen inte funkar av någon anledning så byter man ut den till en som funkar.  Reggar gör du här.

Placering:

Antalet man ska göra är helt enkelt svenskarnas adderade placeringar. Övningen bestämmer jag i förväg så du kan se den i registreringsformuläret. Om någon diskas eller bryter så är det 50 jumping jacks.

Match:

Vid vinst blir det endast 2 armhävningar och vid förlust 10 dips. Vid oavgjort får man göra båda

Vid svenska medaljer:

  1. Guld: 30 armhävningar
  2. Silver: 40 utfallshopp
  3. Brons: 50 knäböj

Så tex, om svenskarnas placeringar en dag är 35, 3, 10 och dagens övning är björngång, plus att det i fotboll blivit en vinst så ska man den dagen eller nästa göra. 50 knäböj (bronset) och 48 björngång (35+3+10), 2 armhävningar (matchvinst).

Finns säkert lite klurigheter som behöver lösas med placeringar och sånt men fråga mig så får ni veta hur mycket ni ska göra och av vad. Jag förbehåller mig rätten att ändra.

Vågar du vara med? Kommentera gärna här eller häng i Trainalong-gruppen på fejan. Kommer lägga upp dagens pass på morgonen efter troligtvis så om du inte vill räkna ut själv blir det dagen efter du får göra passet. Allt sker i facebookgruppen (förutom registrering).

På wikipedia ser man vilka som ska vara med. Schema och resultat finns här


4 kommentarer to “OS-utmaning 2016”

  1. Sandra says:

    Ghaaa nästan så man önskar det går dåligt för sverige i år…hahaha

  2. Sandra says:

    Jag e ju sjukt trög o orkar inte tänka skriver du ut varje dag vad man ska göra o hur många?

Kommentera