Slumpad post: Bra morgon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i april 2022

| 2022-04-04, 7:15

Just nu läser jag och Simon varje dag, gärna flera gånger. Vi började på Spejarens lärling och vi älskar! Finns tydligen 15 böcker – vi är på femte nu . Jag har inte riktigt orkat börja på någon ny bok tyvärr. Kan ju bero på att jag och Simon läser på alla pauser vi kan… Eller jo, började läsa epilogerna som finns för Bridgerton-serien men efter två stycken vet jag inte om jag är så imponerad faktiskt.

Just nu tittar jag väl typ inte på något. Sträckkollade Bridgerton förra helgen. Inte så sugen på att titta på mer än naturen typ. Kanske lite film med familjen iofs.

Just nu lyssnar jag fortfarande mer och mer P1. Gillar verkligen. Annars är det lite blandad kompott på Spotify. Gärna lugnare musik.

Just nu längtar jag efter inre lugn. Att känna att mer energi. Har börjat ana lite mer energi nu och då. Längtar efter att få göra äventyr med hela familjen igen. Det har varit lite på paus ett år eller så eftersom det inte bara är jag som har låg energinivå. Givetvis längtar jag efter att alla i familjen ska må bra, och hitta sin plats lite mer. Självklart hoppas jag att vi snart hittar vårt framtida boende oxå.

Läs liknande hos: Enligt O, Fiktiviteter

Tidigare: 2022 – jan, feb, mars
2021 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugsept, oktnovdec
2020 – novdec


Kommentera