Slumpad post: Äntligen dagis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i april 2023

| 2023-04-05, 19:29

Redan april! Hann inte fixa den här i helgen så det får bli nu.

Just nu läser jag För allas bästa – oklart hur jag hittade för den låg i min bokhylla på Storytel så har säkert fått tips om den någonstans. Alldeles precis börjat då jag läste ut en annan bok tidigare idag. Jag och Simon började om på serien Zelda Falköga. Läser i en hel del faktaböcker, bland annat Lev som en bonde som jag gillar skarpt. Ger en hel del tankar. Har även ett gäng böcker om npf/autism som jag bläddrar i.

Just nu tittar jagPrison Break. Vi har sen sportlovet klämt tre säsonger och är nu på fjärde. I princip minst ett avsnitt varje dag. Klämde tre x tre avsnitt på tågresan till och från Skåne (var ju tvungen att se det som familjen kollade…). I övrigt försöker jag kolla ikapp lite online-kurser jag skaffat under åren.

Just nu lyssnar jagP1 lite mer än vanligt. Gärna i köket när jag fixar något. Givetvis lyssnar jag på fåglar! Älskar våren när det börjar kvittra överallt. Vi har även ett gäng hackspettar där jag går i skogarna. Ekar över landskapet.

Just nu längtar jag efter att ha nästa boende, och att inte ha ont i höften etc. Jobbar på båda men det känns lite trögt.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (Erikas bokprat)

Tidigare: 2023 – janfeb, mars
Samlingsöversikt


Kommentera