Slumpad post: Husmålning klar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Janson, Karin: Där alla vägar tar slut

| 2023-07-30, 15:51

Andra boken om Annie och hennes BH-buss. Den här gången drar hon till Gotland med en kompis.

Gillar att få glimta in i andras vuxenliv och tankar. Inte de där när man är ung och har familjeskapande och karriär framför sig utan när man är nästan igenom det. Man är runt 50 och har åkt på en och annan törn under livet.

Blir lite frustrerad på Annie och vill skaka om henne ibland och säga att hon får ge sig. Att hon behöver släppa vissa saker och så vidare. Relationen med sonen känns komplex och jag är glad att jag reflekterat så otroligt mycket kring vilken typ av relation jag vill ha till mina barn. Sen kanske vi ändå landar i något liknande någon gång. Inte vet jag.

Undrar länge varför vi får följa några personer på Fårö på 60-talet men det visar sig till slut och är en rolig tvist.

Läser gärna mer om Annie och hennes buss!Kommentera