Slumpad post: En tur till Farsta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mycket i huvudet

| 2024-01-16, 20:21

Sen årsskiftet har jag varit otroligt glad att jag är frilansare och styr mina dagar själv. Båda uppdragen jag har är dessutom väldigt flexibla. Det är lite många puckar i livet just nu så jag har verkligen inte jobbat heltid. Alltid skönt att lista sånt här för då landar jag i det.

 • Dödsboet (boupptäckning, sälja hus/bil, säga upp saker, vapenskåp etc) har tagit en hel del tid i anseende och det är många saker som är lite kluriga, och som dyker upp lite från höger. Oftast bara att beta av dock, men det tar tid.
 • Simon har haft en tuff höst/vinter och där gör vi lite saker kring det. Skolan erbjuder nu dessutom två digitala lektioner (som jag är med på) så även det tar tid.
 • Ska försöka få ihop någon slags slalomåkning med främst Simon men kanske även Joel eller hela familjen.
 • Kursen jag går har seminarium imorgon (där har jag dock just nu taggat ner mitt engagemang med kursuppgift) och nästa vecka kursträff i Borlänge igen.
 • Vi har pratat om att åka iväg på något på delar av sportlovet, jag och Simon är sugna på en vårresa så som Hamburg förra våren.
 • Vi har eventuellt ett intressant hus på gång i Dalarna. Iaf så pass intressant att jag kommer åka på visning när jag är i Borlänge nästa vecka. Tar en del hjärnkapacitet 🙂
 • Vi har tagit ner julbelysning inne (inte Simons rum inser jag nu dock) och samlat en del pynt men inte lagt det i lådor och tagit upp på vinden (lådorna trängs i hallen just nu – intalar oss att det blir så otroligt skönt och stor plats sen när vi tar upp dem).
 • Jag har två uppdrag som rullar på och jag har två andra på ingång men som tur är dragit ut på tiden lite så vi får se om de ens landar.
 • Har en certifiering som går ut i början av februari där jag behöver göra ett onlinetest så snart det går. En timme bara men jag bör vara lite pigg och skärpt 🙂
 • Sen är det såklart vardagen med Raffe, middagar (och luncher för oftast 3 personer) och sånt där som ska hanteras.
 • Plus, icke att förglömma, jag driver ett AB och ska nu göra första momsrapporten och ett årsbokslut (tacksam för att jag signat en redovisningskonsult så jag får hjälp med mycket kring detta).
 • Se till att ena baklampan på bilen byts (slutade funka dagen före vi åkte till Fränsta…).
 • Skicka tillbaka routern (oanvänd) till Telia efter bredbandsbytet. John har packat den.

Inte undra på att det är lite fullt i mitt huvud faktiskt.Kommentera