Slumpad post: Lidingöloppet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Raffe 6 år

| 2024-02-14, 9:12

Hittade ingen 5-årspost så jag måste ha missat det. Det bor så otroligt mycket kärlek i den här varelsen!

Känns väldigt avlägset att vi lämnat honom på dagis flera dagar i veckan. Nu uppsagd sen kanske 1,5 år. Vi njuter av att ha honom hemma när vi jobbar hemifrån. En snarkade liten parvel som gör att vi tar oss ut flera gånger varje dag på promenad. Oftast tar jag morgon och kväll, och John lunch.

Han sover gärna under något av våra täcken på natten numera. Nära. På dagarna gärna i något rum där jag eller John är, ibland hos Simon.

Mat och ben får han nog lite för mycket av för han skulle behöva gå ner ett kilo. Vi jobbar på det. Har nu flera olika matsorter som jag blandar. Oftast får han av mig ute på någon runda.

Bus och lek blir det en hel del av. Både hemma och på promenader. John och Raffe har fin vana att leka på gräsmattan på luncherna. Jag kör ofta godisstenar som han ska hoppa upp på, eller så säger jag numera tass och rör något och då ska han oxå göra det. Bra för att få honom att tagga ner om han gått upp i varv.

Jag klipper klorna varannan helg, och pälsen vid behov (förutom på vintern för då fryser han -> därav lurvpelle just nu). Har dock insett att han verkar ha en klo som inte växer. Givetvis klippte jag den och det blödde så det fick mig lite nojig. Suck.

Hundmöten går bättre men vissa gånger får han spunk. Han skäller när han blir taggad och när någon kommer hit.

Tidigare: 1 år2 år3 år, 4 år


Kommentera