Slumpad post: Lördagshandling
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i maj 2022

| 2022-05-07, 16:09

Maj swishade in och har redan varit en vecka. Den här tiden går allt så galet fort. Märks oxå att det är första våren på två år som är som vanligt. Alla vill nu ta igen allt och det finns ingen hejd på saker som dyker upp. Jag försöker hålla låg profil och säga nej.

Just nu läser jag och Simon fortfarande varje dag, gärna flera gånger. Vi har fortsatt på Spejarens lärling och det är härligt att ha något att se fram emot! Själv läser jag Girig-Sverige och har kommit halvvägs när jag fick pausa – blir för upprörd och orolig. Valde att börja på sjunde delen av Sju systrar och den läser jag lite då och då. Finns inte så mycket tid över när jag och Simon har läst.

Just nu tittar jagVem mördade svenska skolan och den väl typ ungefär som Girig-Sverige – jag blir galet upprörd. Förstår ärligt talat inte hur det kan få gå till sådär.

Just nu lyssnar jag fortfarande på P1 om jag lyssnar på något. Kör ibland lite Spotify men varierar lite spellistor som jag hittar. Ingen direkt favorit. Däremot lyssnar jag massor på naturen när jag är ute och går med Raffe. Härligt!

Just nu längtar jag efter att få vila på riktigt. Är väldigt sliten. Tror luften gick ur mig den här veckan efter att ha hållit uppe under en längre period. Simon lyckades ta sig till skolan (ingen annan där just då) och göra ett matteprov. Har jobbat i över två månader på det. Lyckan! Har äntligen fått en ny chef som började i måndags som kommer ha tid att fokusera och stötta plus att vi har en person som kommer ta över mitt ena team så jag kan fokusera på det området jag kan bäst. Smärtar en del men det går inte att maxa på det här sättet. Framtida boende lockar men den ekonomiska situationen med stigande räntor så vill vi just nu inte hitta något för det är lite för riskfyllt att köpa.

Läs liknande hos: Enligt O, Fiktiviteter

Tidigare: 2022 – jan, feb, mars, april
2021 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugsept, oktnovdec
2020 – novdec


2 kommentarer to “Just nu i maj 2022”

 1. enligt O says:

  Började se Vem mördade skolan? men blev så upprörd redan efter första avsnittet att jag behövde ta en paus. Ska ta ett djupt andetag och se vidare. Undviker Girig-Sverige av samma orsak, men samtidigt verkar det vara viktig läsning! Förstår att du längtar efter vila, det låter som att du har det tufft!

  • Sue says:

   Kan VERKLIGEN tänka mig att man som lärare blir ännu mer upprörd som faktiskt ser många fler konsekvenser!
   Girig-Sverige vet jag inte riktigt hur jag ska svälja… Jobbar ju på Klarna och kapitel 20 handlade om oss. Oerhört intressant med en bild utifrån 🙂

Kommentera