Slumpad post: Denna kolsyreis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kroppsstatus januari 2023

| 2023-01-30, 19:46

Inte skrivit någon uppdatering sen i juni så det är väl dags nu. Alltid intressant att läsa om hur det har varit.

 • Höften/ryggen har väl ändå varit ok men den där låsningen från påsken förra året kom tillbaka i september och sen dess har det inte riktigt velat släppa på höger sida. Funkar dock oftast ändå men det är jobbigt med smärta och det är svårt att hitta sovställningar där det inte känns.
 • Nacken/armen är under kontroll. Tänker rätt sällan på det, men skulle behöva träna mer!
 • Hälarna njuter jag fortfarande av. Kör mina barfotaskor och det funkar så underbart bra! Tacksam nästan varje dag! Hälsenorna är lite stela nu och då. Kör fortfarande med fotstretchen varje dag.
 • Nässelfebern har hållit sig bra. Märker när jag äter mer lakrits att det börjar klia lite.  Köldurtikarian är den som märks, när jag fixar med grönsaker från kylen, eller råddar i frysen. Ute märks den väldigt sällan.
 • Liktornen har nästan helt försvunnit.
 • Finnarna eller om det är rosacea minns inte vad hudläkaren sa är i princip under kontroll med krämen jag kör. Misstänker torkad frukt, närmare bestämt mango. Tuggummi har jag helt slutat med.
 • Synen blir nog tyvärr lite sämre mest hela tiden. Tog tag i nya terminalglasögon (rumsprogressiva) och de är helt fantastiska! Använder hela tiden hemma. När jag läser så tar jag hellre läsglasögon dock.
 • Vageln i högra ögat är på riktigt helt borta!
 • Vårtorna på min tumme har jag nu tagit tag i och har larm var fjärde dag för behandling.
 • Prick på handen, och en på näsan som är ofarliga märker jag inte av så mycket. Märket på handen kliar knappt alls längre. Den på näsan råkar jag ibland riva på och det kan blir lite jobbigt.
 • Tänderna funkar bra. Ingen smärta och har rutin på att ta bort det som fastnar.
 • Trötthet lider jag faktiskt inte av längre. Sover mycket bättre!
 • Brist på energi har nog att göra med att det är mycket i livet och tiden för återhämtning prioriteras och då blir det inte någon tid över till annat än jobb, återhämtning och det viktigaste i vardagen.
Tidigare:
2022: februari, juni
2021: marsmajaugusti
2020: majnovember


Kommentera